Πρόσληψη παιδαγωγών στο Δήμο Ευρώτα

Μέχρι 16 Νοεμβρίου οι αιτήσεις

Πέμπτη, 12 Νοέμβριος 2020 13:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη παιδαγωγών στο Δήμο Ευρώτα

 Η κοινωφελής δημοτική επιχείρηση του Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία» στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» περιόδου 2020 – 2021 ανακοινώνει την πρόσληψη τεσσάρων ατόμων για την κάλυψη αναγκών των τριών Κ.Δ.Α.Π. του Δήμου Ευρώτα σε Σκάλα, Βλαχιώτη και Νιάτα. 

Ειδικότερα προκηρύσσει  θέσεις για τις ακόλουθες ειδικότητες:
 -2 Π.Ε. Παιδαγωγών
-1 Π.Ε. Νηπιαγωγών
-1 Π.Ε. ή Τ.Ε. Μουσικών

Το ωράριο της σύμβασης που θα έχει διάρκεια ως τις 31 Ιουλίου 2021 είναι:
Χειμερινό Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή 16:00 - 20:00  
Θερινό Ωράριο: Δευτέρα – Παρασκευή  09:00 - 13:00  

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στην Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ευρώτα «Ευρώτειος Πολιτεία» και θα υποβάλλονται στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Δ.Ε. «Ευρώτειος Πολιτεία» στο Δημαρχείο Βλαχιώτη (Κεντρική Πλατεία – Ισόγειο, Τηλ. 2735360226) μαζί με τα αντίγραφα όλων των απαιτούμενων δικαιολογητικών και τίτλων. Αν δεν συνυποβληθούν οι υποψήφιοι θα τίθενται εκτός διαδικασίας και η αίτηση τους θα απορρίπτεται.

Σε περίπτωση που αδυνατούν να προσέλθουν στα γραφεία προκειμένου να παραλάβουν το έντυπο της αίτησης, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το φορέα προκειμένου να τους αποσταλεί με φαξ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι μέχρι τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν ολόκληρη την ανακοίνωση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο site του Δήμου Ευρώτα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti