Πέντε προσλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Για τη στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης

Παρασκευή, 20 Νοέμβριος 2020 11:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πέντε προσλήψεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Τη σύναψη συμβάσεων με πέντε άτομα - εξωτερικούς συνεργάτες ανακοίνωσε η Περιφέρεια Πελοποννήσου, για το σκοπό της άρτιας υλοποίησης του έργου «Μηχανισμός στρατηγικής διαχείρισης, παρακολούθησης και εφαρμογής στρατηγικής έξυπνης εξειδίκευσης» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020».
 
Από τις πέντε θέσεις, οι δύο αφορούν σε άτομα ΠΕ Διοικητικού-Οικονομικού, μια ΠΕ Μηχανικών, μία ΠΕ Πληροφορικής και μία ΔΕ γραμματειακής υποστήριξης, διάρκειας από την υπογραφή των συμβάσεων μέχρι τη λήξη του έργου που προβλέπεται για τις 30 Ιουνίου 2022.
 
Αντικείμενο του έργου θα είναι η δημιουργία ενός μηχανισμού διαχείρισης, παρακολούθησης και εφαρμογής της Στρατηγικής Έξυπνης Εξειδίκευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου (RIS3), με απώτερο στόχο την εφαρμογή του αναπτυξιακού οράματος της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
Οι στρατηγικοί πυλώνες που εστιάζει η Περιφερειακή Στρατηγική Έξυπνης Εξειδίκευσης στην Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι οι ακόλουθοι τέσσερις:
- Αγροδιατροφικός Τομέας
- Τουρισμός – Πολιτισμός & Δημιουργική Βιομηχανία
- Μεταποιητική Βιομηχανία και Λοιποί Δυναμικοί Τομείς (παραγωγή προϊόντων ξύλου, μετάλλου, προϊόντων από μη μεταλλικά ορυκτά, παραγωγή ειδών από πλαστικό, ειδών συσκευασίας, μηχανημάτων, οργάνων και δομικών υλικών, μαρμάρου).
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την προκήρυξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti