Οκτώ προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ στη Σπάρτη

Πέμπτη, 03 Δεκέμβριος 2020 11:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οκτώ προσλήψεις από τον ΔΕΔΔΗΕ στη Σπάρτη

Την πρόσληψη οκτώ ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου οκτώ μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών στην περιοχή Σπάρτης, ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ. Ειδικότερα, πρόκειται για μία θέση ΠΕ Ηλεκτρολόγου – Μηχανικού, μία ΠΕ Υπαλλήλου Γραφείου, μία Οδηγού Μηχανοδηγού Χειριστή και πέντε ΔΕ Ηλεκτροτεχνικού Δικτύων.

Οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΠΕ - Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ΠΕ - Υπάλληλος Γραφείου & ΔΕ - Οδηγός Μηχανοδηγός Χειριστής πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 65 ετών. Οι υποψήφιοι της ειδικότητας ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων πρέπει να είναι ηλικίας από 18 έως 45 ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ ΣΟΧ 1/2020 (έντυπο ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ) και να την υποβάλλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ηπείρου/περιοχή Σπάρτης/Τομέας Υποστήριξης, Θερμοπυλών 139 και Άγιδος, τκ 23 100 – Σπάρτη, υπόψη κ. Λαμπρινής Δαρδαβεση ή κ. Βασιλικής Κορόλη (τηλ. επικοινωνίας: 27310 81721 εσ. 105), είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκπνέει στις 7 Δεκεμβρίου 2020.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti