Παράταση για την αεροπορική σύνδεση Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη

Πέμπτη, 28 Ιανουάριος 2021 12:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παράταση για την αεροπορική σύνδεση Καλαμάτα-Θεσσαλονίκη

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 παρατάθηκαν οι συμβάσεις αεροπορικών άγονων γραμμών από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργείου, οι συμβάσεις έληγαν την 1η Ιανουαρίου και κρίθηκε απαραίτητη η επέκτασή τους για λόγους διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος, που σχετίζεται με τη μη διακοπή της παροχής των αεροπορικών υπηρεσιών στις ανωτέρω γραμμές, καθώς καλύπτουν ζωτικές ανάγκες απομακρυσμένων και νησιωτικών περιοχών της χώρας.

Στις γραμμές των οποίων η σύμβαση παρατείνεται είναι κι εκείνη της Θεσσαλονίκης – Καλαμάτας από την «Olympic Air», χωρίς οικονομικό αντίκρισμα.

Με αυτόν τον τρόπο δίνεται μία σημαντική χρονική περίοδος για το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προκειμένου να πραγματοποιήσει διαγωνισμούς για το διάστημα μετά τις 30 Σεπτεμβρίου 2021 και μέχρι το 2022, για τις σχεδόν 20 άγονες γραμμές της χώρας.

Η φετινή χρονιά και ειδικότερα η καλοκαιρινή περίοδος θα αποτελέσει crash test για τις επιδόσεις των γραμμών αυτών, καθώς θα είναι η βάση για τις προσφορές που θα λάβει το Υπουργείο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia