Είκοσι οκτώ προσλήψεις στον Δήμο Σπάρτης

Έως 2/2 οι αιτήσεις

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2021 09:48 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Είκοσι οκτώ προσλήψεις στον Δήμο Σπάρτης

Ο Δήμος Σπάρτης θα προβεί στην πρόσληψη 28 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας έως 8 μηνών, για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχικών αναγκών σχετικών με την εμφάνιση και διασπορά του κορωνοϊού.

Ειδικότερα θα προσλάβει: 1 άτομο ΠΕ Διοικητικού, 2 άτομα ΠΕ Νοσηλευτών, 1 άτομο ΠΕ Τοπογράφων Μηχανικών, 1 άτομο ΠΕ Γεωπόνων, 1 άτομο ΠΕ Περιβάλλοντος, 1 άτομο ΠΕ Κτηνιάτρων, 10 άτομα ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 1 άτομο ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου, 1 άτομο ΔΕ Ηλεκτρολόγων, 2 άτομα ΥΕ Οικογενειακών Βοηθών, 6 άτομα ΥΕ Εργατών Γενικών Καθηκόντων κι 1 άτομο ΥΕ Εργατών Καθαριότητας. Οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη των αναγκών που έχουν προκύψει με την εμφάνιση της πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν, αποκλειστικά ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους, από την Παρασκευή 29/1 έως και την Τρίτη 2/2 στην ηλεκτρονική διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μπορείτε να αναζητήσετε το πλήρες κείμενο της πρόσληψης, καθώς επίσης και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται στην ιστοσελίδα του Δήμου Σπάρτης (www.sparti.gov.gr).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti