Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτες!

Νέες ευκαιρίες απασχόλησης  στη Βαμβακού Λακωνίας

Παρασκευή, 29 Ιανουάριος 2021 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η Vamvakou Revival αναζητά συνεργάτες!

Η Vamvakou Revival που δραστηριοποιείται στο χωριό της Βαμβακούς Λακωνίας, με σκοπό την πλήρη αναζωογόνηση του τόπου, μέσα από τη δημιουργία νέων ευκαιριών απασχόλησης και την επιστροφή μόνιμων κατοίκων στο χωριό, πιστή στο έργο της, συνεχίζει τη δράση της και προσαρμόζεται στα δεδομένα που επιβάλλει η εξάπλωση της πανδημίας. H ομάδα της συνεχίζει να εργάζεται καθημερινά από απόσταση ή δια ζώσης, δημιουργώντας τις συνθήκες για την επόμενη μέρα της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς. Τα σχέδια τους προχωρούν και χρειάζονται συνοδοιπόρους σε αυτήν την προσπάθεια και άτομα με όρεξη και μεράκι για να δημιουργήσουν όλοι μαζί!
 
Ο οργανισμός Vamvakou Revival αναζητά ένα άτομο για τη στελέχωση της θέσης του financial controller –συνεργάτη που θα αναλάβει τη συνολική οικονομική παρακολούθηση του έργου και χρηματοοικονομική αξιολόγηση των κύριων δραστηριοτήτων του οργανισμού της Vamvakou Revival, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αναζωογόνησης του χωριού. Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των αιτήσεων για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας έχει αναλάβει η Adecco για λογαριασμό του οργανισμού.
 
Καθώς, το έργο της Vamvakou Revival μεγαλώνει και περισσότερες δραστηριότητες και τομείς προστίθενται στη δράση της, οι ανάγκες επικοινωνίας αυξάνονται αναλόγως. Αναζητούμε ένα άτομο για τη στελέχωση της θέσης του βοηθού Marketing & Επικοινωνίας, ο οποίος καλείται να υποστηρίζει και να συνεργάζεται με τους υπευθύνους Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ, αλλά και Εκδηλώσεων, Προγραμμάτων & Επισκεπτών του οργανισμού, στην οργάνωση ή εκτέλεση διάφορων έργων επικοινωνίας. Τη διαδικασία συγκέντρωσης και αξιολόγησης των αιτήσεων για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας έχει αναλάβει η Adecco για λογαριασμό του οργανισμού.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης στη Βαμβακού βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.vamvakourevival.org/ergasia/

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti