Δούκας σε Κεραμέως: «Έντονη ανησυχία για τους κινδύνους της διά ζώσης διδασκαλίας»

Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2021 12:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δούκας σε Κεραμέως: «Έντονη ανησυχία για τους κινδύνους της διά ζώσης διδασκαλίας»

Επιστολή προς την υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως, απέστειλε ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας, με θέμα την ανησυχία γονέων και κηδεμόνων για τη συνέχιση της δια ζώσης διδασκαλίας, στηρίζοντας σχετική ανακοίνωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων εκπαιδευτικών μονάδων του Δ. Σπάρτης.

Η επιστολή έχει ως ακολούθως:

«Αγαπητή Υπουργέ,

Απλά να μεταφέρω την έντονη ανησυχία πολλών γονέων και κηδεμόνων των σχολείων της περιοχής μας και των συλλόγων τους για τους κινδύνους της διά ζώσης διδασκαλίας.

Αν και γνωρίζω ότι παρακολουθείτε από πολύ κοντά, με όλες τις υγειονομικές αρχές, τις εξελίξεις σχετικά με την μεταδοτικότητα του κορωνοϊού και των μεταλλάξεών του και έχετε συντάξει αυστηρά και λεπτομερή πρωτόκολλα αντιμετώπισής του, παρακαλώ να εξετάσετε και τις παρακάτω ανησυχίες των συνδημοτών μας.

Με πολύ εκτίμηση,
Πέτρος Γ. Δούκας
Δήμαρχος Σπάρτης»


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti