Αρνητικά και τα 115 τεστ των εκπαιδευτικών της Σπάρτης

Προληπτικοί έλεγχοι και σε μαθητές

Πέμπτη, 11 Φεβρουάριος 2021 13:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αρνητικά και τα 115 τεστ των εκπαιδευτικών της Σπάρτης

Έπειτα από πρωτοβουλία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, δωρεάν τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου του ιού Sars CoV-2 σε εκπαιδευτηκούς που επιθυμούσαν να εξεταστούν προληπτικά.

Τα τεστ διενεργήθηκαν σε χώρο του σχολικού συγκροτήματος του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης. Συνολικά διενεργήθηκαν 115 τεστ τα οποία βρέθηκαν όλα αρνητικά.

Δωρεάν rapid test και για τους μαθητές
Επιπλέον, όπως ενημερώνει η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας, την ερχόμενη Τετάρτη 17 και Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, θα διενεργηθούν δωρεάν rapid test σε όσους μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων της Σπάρτης επιθυμούν να εξεταστούν, εφ’όσον υπάρχει και η σύμφωνη γνώμη των γονέων και των κηδεμόνων τους.

Ειδικότερα την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται σε χώρο του 2ου Γυμνασίου Σπάρτης, όπου θα μπορούν να προσέρχονται για δωρεάν έλεγχο οι μαθητές του 1ου, 2ου και 3ου Γυμνασίου Σπάρτης. Ενώ την Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου, το ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στο 4ο Γυμνάσιο Σπάρτης.

Φώτο αρχείου

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti