Έναρξη εγγραφών σε νηπιαγωγεία και α’ τάξη δημοτικού στα σχολεία της Λακωνίας

Δευτέρα, 01 Μάρτιος 2021 18:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έναρξη εγγραφών σε νηπιαγωγεία και α’ τάξη δημοτικού στα σχολεία της Λακωνίας

Από την ΠΕ Λακωνίας ανακοινώνεται ότι οι αιτήσεις για την εγγραφή των μαθητών και μαθητριών που φοιτούν για πρώτη φορά στην α’ τάξη του δημοτικού σχολείου, καθώς και στο νηπιαγωγείο για το σχολικό έτος 2021-2022 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 2021.

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου, θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα χρειάζονται έγκριση από τον διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Οι αιτήσεις εγγραφών στα δημόσια νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας από το σχολικό έτος 2020-21 και εφεξής γίνονται μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής με ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Την εν λόγω αίτηση υποβάλλουν οι γονείς/κηδεμόνες για το νηπιαγωγείο που ανήκει το νήπιο-προνήπιο βάσει της διεύθυνσης κατοικίας τους και σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας του νηπιαγωγείου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι σε κάθε δια ζώσης επαφή γονέα/κηδεμόνα με σχολική μονάδα θα πρέπει -κατά προτεραιότητα- να τηρούνται αυστηρά τα οριζόμενα στις διατάξεις που αφορούν στα μέτρα ασφαλούς λειτουργίας των εκπαιδευτηρίων για την αποφυγή διάδοσης του κορωνοϊού.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti