Αεροπορική σύνδεση Κυθήρων – Θεσσαλονίκης

Από το φετινό καλοκαίρι

Τετάρτη, 10 Μάρτιος 2021 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αεροπορική σύνδεση Κυθήρων – Θεσσαλονίκης

Έπειτα από αίτημα του δημάρχου Κυθήρων κ. Ευστρατίου Χαρχαλάκη, η αεροπορική εταιρεία Aegean αποφάσισε να συμπεριλάβει στα δρομολόγιά της την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Κυθήρων με τη Θεσσαλονίκη, με 2 πτήσεις εβδομαδιαίως κατά τους θερινούς μήνες, ξεκινώντας από το καλοκαίρι του 2021.

Με αφορμή την θετική αυτή εξέλιξη, ο δήμαρχος Κυθήρων προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Ευχαριστώ θερμά τη διοίκηση της Aegean που αποδέχθηκε ένα πάγιο αίτημά μας για την απευθείας αεροπορική σύνδεση των Κυθήρων με τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης ‘Μακεδονία’. Όπως είναι γνωστό, η πλέον των 20 ετών παρουσία των Κυθήρων στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Θεσσαλονίκης Philoxenia, έχει καταστήσει το νησί μας γνωστό και δημοφιλές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, γεγονός που επιθυμούμε να κεφαλαιοποιήσουμε ειδικά κατά την επερχόμενη θερινή περίοδο, προκειμένου να τονωθεί όσο γίνεται περισσότερο η οικονομία του νησιού μας, που όπως και σε όλη τη χώρα, έχει επηρεαστεί από τον κορωνοϊό. Ας ελπίσουμε οι εξελίξεις στην πανδημία να βελτιώνονται διαρκώς ώστε σύντομα η Aegean να ανακοινώσει και τα δρομολόγια, που ειδικά φέτος συνδυάζονται με τη συμπλήρωση 50 ετών λειτουργίας του κρατικού αερολιμένα Κυθήρων ‘Αλέξανδρος Αριστοτέλους Ωνάσης’».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti