Δυναμική παρουσία της Ελαφονήσου στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου

Διεξάγεται πρώτη φορά σε εικονικό περιβάλλον

Πέμπτη, 11 Μάρτιος 2021 10:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυναμική παρουσία της Ελαφονήσου στη Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου

Η Ελαφόνησος με συνεχή συμμετοχή και εκπροσώπηση σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις που αφορούν την τουριστική αγορά σε διεθνές επίπεδο, συμμετέχει στη Διεθνή Διαδικτυακή Τουριστική Έκθεση «ITB Berlin-Now 2021 Virtual», με εκπρόσωπο την αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Κατερίνα Μεντή. 

Η φετινή έκθεση του Βερολίνου, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη 9 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 12 Μαρτίου, έχει την ιδιαιτερότητα ότι διεξάγεται σε εικονικό περιβάλλον λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Οι προσπάθειες του ΕΟΤ να δημιουργήσει το κατάλληλο πλαίσιο για μια πλήρη και σύγχρονη παρουσία στην τουριστική έκθεση του Βερολίνου βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση, καθώς για πρώτη φορά η Ελλάδα εκπροσωπείται με 250 εκθέτες στο ψηφιακό περίπτερο που δημιουργήθηκε από τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού, ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τα αποτελέσματα στην έκθεση που παραδοσιακά αποτελεί το «βαρόμετρο» της τουριστικής αγοράς. 

Ο Δήμος Ελαφονήσου σε εφαρμογή του στρατηγικού του σχεδιασμού όσον αφορά στην προβολή του νησιού, ενισχύει την παρουσία του με ανάλογο προωθητικό υλικό προς τους ενδιαφερόμενους μετά από κάθε b2b ηλεκτρονική συνάντηση. Με τον τρόπο αυτό αναδεικνύονται αφενός τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού ως τουριστικού προορισμού, αφετέρου το υγειονομικά ασφαλές περιβάλλον, στο οποίο καλούνται να περάσουν τις διακοπές τους οι επισκέπτες από κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στόχος της συμμετοχής του Δήμου Ελαφονήσου στην εν λόγω έκθεση είναι η παγκόσμια προώθηση των τουριστικών δυνατοτήτων του νησιού, προσδοκώντας στο βέλτιστο το αποτέλεσμα εν όψει της καλοκαιρινής περιόδου 2021.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti