Οκτάμηνες προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Πέμπτη, 11 Μάρτιος 2021 12:05 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οκτάμηνες προσλήψεις στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας

Την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τριών ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της, ανακοίνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας.
Ειδικότερα πρόκειται για τρεις οκτάμηνες θέσεις, 1 Π.Ε. Διοικητικού Οικονομικού, 1 Π.Ε. Μηχανικών/ Πολιτικών Μηχανικών και μια Τ.Ε. Πληροφορικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση ΑΣΕΠ με κωδικό ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της Διεύθυνσης Διοικητικού, Οικονομικού Προσωπικού και Μισθοδοσίας της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας, 2ο χλμ ΕΟ Σπάρτης Γυθείου, ΤΚ23100, υπόψη κ. Χριστοφίλης Παπαδάκου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 27313 63101 και 63190.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών