Εγκρίθηκαν θέσεις ειδικών κατηγοριών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Τρεις προσλήψεις στη Λακωνία

Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2021 12:57 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκρίθηκαν θέσεις ειδικών κατηγοριών για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Την κατανομή θέσεων σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ βαθμού για την εξυπηρέτηση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», για άτομα που προστατεύονται από τον ν.2643/1998, ορίζει Απόφαση του υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη.

Σύμφωνα με την απόφαση στους ΟΤΑ της χώρας θα προσληφθούν 49 άτομα με ειδικές ανάγκες, 33 από πολύτεκνες οικογένειες, 16 άτομα έμμεσης κατηγορίας ΑμεΑ, 16 άτομα από οικογένειες αναπήρων πολέμου, 17 άτομα που συμμετείχαν στην Εθνική Αντίσταση και 53 άτομα από τρίτεκνες οικογένειες.

Στον νομό Λακωνίας εγκρίθηκαν συνολικά 3 θέσεις σε τρεις δήμους. Ειδικότερα: μια θέση νοσηλευτή στον Δήμο Σπάρτης στην κατηγορία τριτέκνων, μία θέση κοινωνικού λειτουργού στον Δήμο Ευρώτα στην κατηγορία ΑμεΑ και μια θέση οικογενειακού βοηθού στον Δήμο Μονεμβασίας στην κατηγορία τριτέκνων.

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα δημοσιευθεί και η σχετική προκήρυξη για τις αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών