Κλείνουν ξανά όλα τα σχολεία της χώρας

Μέχρι και τη Δευτέρα 29 Μαρτίου - Εξαιρείται η Ειδική Αγωγή

Παρασκευή, 12 Μάρτιος 2021 18:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλείνουν ξανά όλα τα σχολεία της χώρας

Το οριζόντιο κλείσιμο του συνόλου των εκπαιδευτικών βαθμίδων σε ολόκληρη τη χώρα ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής 12/3 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, στο πλαίσιο των μέτρων για την ανάσχεση του κορωνοϊού. Τα νηπιαγωγεία, δημοτικά και γυμνάσια διακόπτουν τη δια ζώσης λειτουργίας τους έως, τουλάχιστον, τη Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021, ενώ κλειστά είναι τα λύκεια σε όλη τη χώρα από τις 4 Μαρτίου.  Ωστόσο, του μέτρου εξαιρούνται τα σχολεία ειδικής αγωγής, τα οποία θα συνεχίσουν κανονικά με δια ζώσης λειτουργία.

Έτσι, από την Τρίτη 16/3, οι μαθητές νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων θα συνεχίσουν τα μαθήματά τους με τη μέθοδο της τηλεκπαίδευσης, στην οποία ήδη έχουν ενταχθεί οι μαθητές λυκείων εδώ και μερικές ημέρες. Τα μαθήματα σε γυμνάσια και λύκεια θα διεξάγονται το πρωί, ενώ στα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία θα πραγματοποιούνται το μεσημέρι από τις 2:10΄ έως τις 5:20΄ μμ.

Επισημαίνεται πως η παρακολούθηση των μαθημάτων δια τηλεκπαίδευσης είναι υποχρεωτική.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti