Ύμνοι Βρετανών για Μάνη και Μονεμβασιά

ΜΜΕ αποθεώνουν τις δύο περιοχές της Λακωνίας ως τουριστικούς προορισμούς

Παρασκευή, 19 Μάρτιος 2021 13:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ύμνοι Βρετανών για Μάνη και Μονεμβασιά

Η Μάνη έχει κερδίσει τον σεβασμό των βρετανικών εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία παρακινούν τους Βρετανούς να επισκεφθούν την περιοχή αυτό το καλοκαίρι!

Είναι ενδεικτικό πως το κορυφαίο ταξιδιωτικό περιοδικό «National Geographic Traveller UK», που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, φέρει τον τίτλο «Ελλάδα» και υπότιτλο «Ανακαλύψτε τα θαύματα της ηπειρωτικής Ελλάδας και άθικτες χερσονήσους, αρχαία μνημεία, ζωντανές πόλεις και βουνά βυθισμένα στους μύθους». Στο 18σελιδο αφιέρωμά του στην ελληνική ενδοχώρα παρουσιάζει τις γραφικές περιοχές της Πελοποννήσου, πλέκοντας το εγκώμιο της λακωνικής γης με τις ομορφιές της Μάνης, αλλά και της Μονεμβασιάς.

Το περιοδικό «The Independent», με το αφιέρωμά του «Πέντε τρόποι για να σχεδιάσετε την επόμενη ελληνική σας Οδύσεια», προτείνει τις παραθαλάσσιες περιοχές της Πελοποννήσου ως τους καλύτερους πολιτιστικούς και τουριστικούς προορισμούς, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτές η Μάνη που παρουσιάζεται σαν ένα ανοιχτό μουσείο.

Τους 10 ομορφότερους και πιο ασφαλείς προορισμούς για καλοκαιρινές διακοπές προτείνει και ο «Guardian», τονίζοντας τον συνδυασμό ποιότητας διακοπών με την προστασία της υγείας για τους επισκέπτες. Το δημοσίευμα παρουσιάζει την άνοδο των κρατήσεων από την Βρετανία σε περιοχές της Ελλάδας ενώ όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το περιοδικό: «Η Μάνη είναι ένας από τους λόγους που κάνει τον πλανήτη να ερωτεύεται την Ελλάδα».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών