Νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων σε επιχειρήσεις από τον ΟΑΕΔ

Με 100% επιδότηση μισθού

Δευτέρα, 29 Μάρτιος 2021 12:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέο πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων σε επιχειρήσεις από τον ΟΑΕΔ

Ξεκίνούν το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαρτίου, η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων των επιχειρήσεων για συμμετοχή τους στο νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ, για την απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας ανέργων ως 29 ετών που έχουν καταρτιστεί στο ψηφιακό μάρκετινγκ. 

Ο ΟΑΕΔ θα καταβάλλει απευθείας στους ασκούμενους 550 ευρώ μηνιαίως καλύπτοντας κατά 100% την αποζημίωσή τους και τις ασφαλιστικές εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επαγγελματικό κίνδυνο.
Η επαγγελματική εμπειρία θα διαρκεί 6 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα για 6 μήνες και δεν υπάρχει δέσμευση για τις επιχειρήσεις μετά το τέλος του προγράμματος. 

Στη δράση εντάσσονται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε κλάδους με συνάφεια στο ψηφιακό μάρκετινγκ ή διαθέτουν τμήματα μάρκετινγκ καθώς και σε επιχειρήσεις που ο ιδιοκτήτης ή ένας εργαζόμενος απασχολούνται στο ψηφιακό μάρκετινγκ για τουλάχιστον ένα έτος.
Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του ιστοτόπου του ΟΑΕΔ στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης που ανήκει η έδρα τους.

Σε περίπτωση υπερκάλυψης των θέσεων, οι υπεράριθμές αιτούμενες θέσεις θα τεθούν σε αναμονή και θα ικανοποιηθούν εφόσον υπάρξουν κενές θέσεις.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη εργοδότη στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί σε μείωση προσωπικού κατά τη διάρκεια ενός μήνα πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.

Για τη Δημόσια Πρόσκληση και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών