Προσλήψεις 25 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Τετάρτη, 31 Μάρτιος 2021 12:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις 25 ατόμων στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας

Στην πρόσληψη συνολικά 25 ατόμων προχωρά η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λακωνίας για την κάλυψη των αναγκών σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους του νομού.

Ειδικότερα, οι θέσεις αφορούν σε 18 ΔΕ ημερήσιους φύλακες, 4 ΔΕ νυχτοφύλακες και 3 ΥΕ βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας.

Η διάρκεια των συμβάσεων ορίζεται σε επτά μήνες. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση με κωδικό ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν αποκλειστικά ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών