Ένας Κροκεάτης για τον Κυριάκο Πιερρακάκη: «Αξιοζήλευτη διαδρομή, εξαιρετική απόδοση»

Τρίτη, 20 Απρίλιος 2021 15:49 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένας Κροκεάτης για τον Κυριάκο Πιερρακάκη: «Αξιοζήλευτη διαδρομή, εξαιρετική απόδοση»

Μια λιτή επιστολή αφιερωμένη στον Λάκωνα υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκο Πιερρακάκη, απέστειλε στο krokees.gr, ένας πολίτης με καταγωγή από τις Κροκεές.

Σημειώνεται πως ο Κυρ. Πιερρακάκης, που έχει γεννηθεί στη Μάνη και έχει μεγαλώσει στα Κάτω Πατήσια, είναι γιος του μανιάτικης καταγωγής ιατρού Στέφανου Πιερρακάκη (διευθυντή Χειρουργικής Κλινικής στο Θριάσιο Νοσοκομείο από το 2007 ως το 2020) και της δικηγόρου Αθηνών Ποτούλας Στρατάκου από τις Κροκεές.

Γράφει συγκεκριμένα για τον Κυρ. Πιερρακάκη, ο Κροκεάτης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του: «Δύσκολες εποχές, πρωτόγνωρες για να τις διαχειριστούμε όχι μόνο εμείς αλλά και οι κυβερνώντες γιατί πλέουμε σε αχαρτογράφητα νερά με κίνδυνο να βουλιάξουμε η να χαθούμε.

Από όπου και αν το πιάσεις είναι μια δύσκολη κατάσταση που δεν ξέρουμε πού και πότε θα καταλήξει.

Το πιο σημαντικό εύρημα όμως μέσα σε αυτή τη δυσκολία που βιώνουμε έχει Κροκεάτικη και Λακωνική αύρα στο πρόσωπο ενός ανθρώπου που κάνει την ζωή μας ευκολότερη και διαχειρίζεται την πανδημία δημιουργώντας.

Δημιουργώντας τρόπους ανακούφισης μας και χειραγώγησης του …..θεριού της πανδημίας και της γραφειοκρατίας.

Δημιουργεί μια νέα Ελλάδα ψηφιακή για να διευκολύνει τους πολίτες της εξαλείφοντας γραφειοκρατία χρόνων μέσα σε λίγους μήνες.

Επί πλέον από τα χέρια του η μάλλον το υπουργείο του που σαν καλός μαέστρος κατευθύνει τις υπηρεσίες περνούν τα καινούργια χρηματοδοτικά προγράμματα και η μετάβαση στην ψηφιοποίηση του κράτους.

Είναι τόσο μπροστά που αναρωτιούνται οι αντίπαλοι του πως έχασαν τέτοιο κελεπούρι στο βωμό της καρέκλας….. Παρ ότι ανήκε στις τάξεις της κεντροαριστεράς.

Άλλωστε η ικανότητα και οι αξίες δεν έχουν χρώμα και πολιτική απόχρωση.

Βέβαια δεν εκτίμησαν αξιοκρατικά τις δυνατότητες του ούτε τον θεώρησαν βαρύ όνομα για την πολιτική παρότι από μικρός είχε δείξει δείγματα των δυνατοτήτων του.

Τώρα ας απολαύσουν την… σκόνη του αφού αναρωτιούνται και οι αντίπαλοι του πως θα ήταν η Ελλάδα της πανδημίας χωρίς τον Πιερρακάκη αφού δεν βρίσκουν ψεγάδι στις κινήσεις του στη διαδρομή του και στα απίστευτα κατορθώματα του.

Εμείς σαν Κροκεάτες και σαν Λάκωνες είμαστε περήφανοι για τον Κυριάκο και για όλη του την οικογένεια ( διακεκριμένος χειρουργός ο πατέρας του Στέφανος βοηθώντας πολύ κόσμο και εξαιρετική δικηγόρος η μητέρα του Ποτούλα ) και διότι είναι τόσο απλοί όσο και ξεχωριστοί.

Δεν θα ξεχάσουμε τον μικρό Κυριάκο (που τώρα μεγάλωσε) όταν έτρεχε στην πλατεία του χωριού και έπαιζε με τα άλλα παιδιά και που τώρα είναι αυτός που κάνει restart στο ελληνικό κράτος.

Ένας Κροκεάτης»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland