Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας

Π. Νίκας: «Να θέτουμε συνεχώς υψηλότερους στόχους»

Τετάρτη, 28 Απρίλιος 2021 18:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρουσιάστηκε η ανανεωμένη τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας

Την ανανεωμένη τουριστική ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου παρουσιάστηκε σε Συνέντευξη Τύπου, το μεσημέρι της Μ. Τρίτης 28 Απριλίου, στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας, στην Τρίπολη.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μίλησε για το νέο site, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ευχάριστη δομή, το περιεχόμενο, τη δυναμική παρουσίαση του πολύπλευρου τόπου μας και την ανάδειξη, μέσα από την περιήγηση του επισκέπτη στην ιστοσελίδα, του πολιτιστικού πλούτου, του μοναδικού φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της ξεχωριστής γαστρονομικής εμπειρίας της μεσογειακής διατροφής. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει όλες τις προϋποθέσεις για να είναι η αιχμή του δόρατος της τουριστικής Ελλάδος», τόνισε ο Περιφερειάρχης.

Στη συνέχεια, ο κ. Νίκας ευχαρίστησε την ομάδα που εργάστηκε στο πλαίσιο της επικαιροποίησης της ιστοσελίδας και κατέληξε: «Είμαστε χαμηλά ανάλογα με τις δυνατότητές μας και πρέπει να θέτουμε συνέχεια υψηλότερους στόχους για να φτάσουμε την Πελοπόννησο εκεί που της αξίζει».

Το λόγο έλαβε, ακολούθως, η αρμόδια Αντιπεριφερειάρχης ‘Αννα Καλογεροπούλου, η οποία ανέφερε πως η αναβάθμιση της τουριστικής ιστοσελίδας θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο ενημέρωσης για τους δυνητικούς επισκέπτες και θα ισχυροποιήσει την εικόνα του προορισμού.

Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης της αναδόχου εταιρείας mindlabz Ηλίας Κουλούκης, αναφέρθηκε στο σχεδιασμό και τις δυνατότητες του site. Τέλος, το λόγο έλαβαν η Διευθύντρια Τουρισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Κανέλα Καράμπελα και η συνεργάτης στο DMS Κατερίνα Γιατράκου.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών