Πασχαλινό μήνυμα «Ενωμένων Πολιτών Δ. Σπάρτης»

Παρασκευή, 30 Απρίλιος 2021 16:16 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πασχαλινό μήνυμα «Ενωμένων Πολιτών Δ. Σπάρτης»

Πασχαλινό μήνυμα απευθύνουν οι  Ενωμένοι Πολίτες Δ. Σπάρτης», παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο ΔΣ Σπάρτης με επικεφαλής τον Στ. Αργειτάκο:

«Αγαπητοί συμπολίτες,

Τούτες τις Άγιες Μέρες νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ σε όλους σας Καλό Πάσχα, με υγεία. Κι αν η ευχή αυτή μοιάζει τετριμμένη, έχω την αίσθηση ότι περισσότερο από ποτέ έχει πια νόημα στη ζωή μας.

Με υγεία, αλλά και αγάπη. Έννοιες που πολύ συχνά ξεχνάμε πόσο συνδεδεμένες είναι. Και πως η μια χωρίς την άλλη δεν στέκεται.

Αυτό το Πάσχα ας θυμηθούμε και ας βάλουμε στην ψυχή μας το Μαρτύριο του Κυρίου ως αφορμή και δίδαγμα ζωής για μας. Το σωματικό του μαρτύριο γαλήνεψε μέσα από την προσφορά του στον άνθρωπο, μέσα από την αγάπη.
Μέσα στη δίνη της υγειονομικής κρίσης που ζούμε, ας κρατήσουμε αυτό ως οδοδείκτη στη ζωή μας. Την αγάπη για τον συνάνθρωπο. Γι’ αυτόν φοράμε την προστατευτική μάσκα, γι΄ αυτόν η επιστήμη έφτιαξε το εμβόλιο. Για να προστατέψουμε ο ένας τον άλλο ζούμε περιορισμένοι όλο το τελευταίο διάστημα.

Με την ελπίδα βαθειά ριζωμένη μέσα μου ότι βρισκόμαστε στο τέλος μιας πολύ δύσκολης διαδρομής, εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση και κάθε καλό στον καθένα και την καθεμία προσωπικά, αλλά και τις οικογένειές σας.

Για τον συνδυασμό «Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης»
Ο επικεφαλής
Σταύρος Αργειτάκος»

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland