Πεζοπορία και ποδηλασία στα μονοπάτια της Βαμβακούς

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 11:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορία και ποδηλασία στα μονοπάτια της Βαμβακούς

Σας έλειψε η φύση; Σας έλειψαν οι βόλτες στο δάσος και ο καθαρός αέρας του βουνού; Σας έλειψαν οι ποδηλατάδες στο δάσος Σας περιμένουμε να τρέξουμε, να περπατήσουμε μαζί, να ποδηλατοήσουμε, να έρθουμε πιο κοντά στο φυσικό περιβάλλον και το βουνό του Πάρνωνα.

Για να γνωρίσετε καλύτερα τη Βαμβακού και τις ομορφιές της, μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πεζοπορία μέσα στη φύση. Οι εναλλαγές του τοπίου μέσα στην ίδια διαδρομή μερικών χιλιομέτρων είναι εκείνες που θα σας ενθουσιάσουν και θα μετατρέψουν την πεζοπορία σε μια αξέχαστη εμπειρία.

Δύο πεζοπορικές διαδρομές συνθέτουν ένα δίκτυο μονοπατιών 20,5km, κατασκευασμένo και σηματοδοτημένo σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, με σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών διαφορετικού επιπέδου περιπατητών.
Βαμβακού – Αγία Κυριακή – Λογγούς – Αγία Παρασκευή – Πλατύ Ποτάμι  9.000m – 5.592mil, Βαμβακού – Μεγάλη Τούρλα (κορυφή βουνού Πάρνωνα) 11.500m – 7.146mil

Για τις ποδηλατάδες μάς σε χωματόδρομους, μονοπάτια ανάμεσα στα δέντρα, ορεινά τοπία έτοιμα για τις ρόδες σας. Η ποδηλασία βουνού στη Βαμβακού είναι μια μοναδική εμπειρία. Τρεις ποδηλατικές διαδρομές συνθέτουν ένα δίκτυο 25,5 km, διασχίζοντας τη Δυτική πλευρά του Πάρνωνα, γύρω από το χωριό Βαμβακού:
Πλατύ Ποτάμι – Καταφύγιο 12.000m – 7.456mil,  Λύκου Μοτσάρα – Αγία Παρασκευή – Χοροστάσι 6.300m – 3.915mil, Σπήλια – Προφήτης Ηλίας- Κάτω Βρύση 7.200m – 4.474mil.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με  τις δραστηριότητες βουνού στη Βαμβακού  μπορείτε να επικοινωνείτε με την ομάδα της «Vamvakou Revival» μέσω email στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti