Γεωργική απογραφή 2021 στον Δήμο Ελαφονήσου

Τετάρτη, 12 Μάιος 2021 12:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γεωργική απογραφή 2021 στον Δήμο Ελαφονήσου

Φέτος, όπως και κάθε 10 χρόνια, η Ελληνική Στατιστική Αρχή διενεργεί πανελλαδική απογραφή των γεωργικών και κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τη χάραξη αγροτικής, οικονομικής και περιβαλλοντικής πολιτικής σε εθνικό, περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Η απογραφή στο νησί της Ελαφονήσου θα διαρκέσει ως τις 22 Ιουνίου με την κατάθεση σχετικού ερωτηματολογίου απογραφής.

Με το ερωτηματολόγιο της απογραφής συλλέγονται βασικές πληροφορίες για τις καλλιεργούμενες εκτάσεις, τα εκτρεφόμενα ζώα, τις τεχνικές καλλιέργειας, τον τρόπο σταβλισμού των ζώων, καθώς και τα στοιχεία για την αγροτική απασχόληση. Αν κάποιος είναι  κάτοχος αγροτικής ή κτηνοτροφικής εκμετάλλευσης, θα ενημερωθεί από την ΕΛΣΤΑΤ μέσω email, ή τηλεφωνικά, ενώ η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους:
- με αυτοαπογραφή, ηλεκτρονικά μέσω της ψηφιακής πύλης www.gov.gr,
- με τη βοήθεια απογραφέα, μέσω προσωπικής συνέντευξης είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης στο δημοτικό Κατάστημα, κατόπιν ραντεβού,
- σε ειδικές περιπτώσεις, με επίσκεψη του απογραφέα στον χώρο του ιδιώτη, λαμβάνοντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.

Απογραφέας για τοn Δήμο Ελαφονήσου έχει ορισθεί η Αιμιλία Θερμολιά του Παντελή, με την οποία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 3001515 (εσωτερικό 8460), είτε αποστέλλοντας email στο aimilia.thermoliagmail.com.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland