«Μονεμβασιά, εμπειρία νούμερο ένα»

Το αφιέρωμα της τουριστικής ιστοσελίδας του Δ. Μονεμβασίας

Τρίτη, 18 Μάιος 2021 07:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μονεμβασιά, εμπειρία νούμερο ένα»

«Η Μονεμβασιά δεν είναι ένας ακόμα προορισμός. Είναι εμπειρία. Εμπειρία νούμερο ένα», αναφέρεται στην επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Μονεμβασίας και προστίθεται: «Να βάλεις ξυπνητήρι νωρίς, πολύ νωρίς, για να πας μέχρι τον φάρο (μην τρομάζεις, 5-10 λεπτά περπάτημα απ' όπου και αν είσαι), περνώντας κάτω από την πύλη του ανατολικού τείχους, και να δεις τον ήλιο να ανατέλλει μέσα από την θάλασσα και να βάφει κατακόκκινο τον ουρανό».

Σε άλλη ανάρτηση της τουριστικής ιστοσελίδας του Δ. Μονεμβασίας επισημαίνεται: «Το καλοκαίρι στο τελευταίο πόδι της Πελοποννήσου μπορεί να ξεκινά από το μεγαλείο της καστροπολιτείας της Μονεμβασιάς, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τελειώνει εκεί.

Όλη η περιοχή γύρω της Μονεμβασιάς, που ξεκινά από το Κυπαρίσσι στον βορρά και καταλήγει στο Ακρωτήρι Μαλέα στον νότο, κρύβει τόσες πολλές εκπλήξεις όσες δεν προλαβαίνεις να στριμώξεις σε λίγες μέρες διακοπών.

Αξίζει όμως σίγουρα να προσπαθήσεις. Και όσα δεν προλάβεις... την επόμενη φορά.  Γιατί σίγουρα θα υπάρξει επόμενη φορά».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών