Στα λιμάνια κρουαζιέρας για το 2021 το Γύθειο

Η συμβολή του Ολοκληρωμένου Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης

Τρίτη, 25 Μάιος 2021 07:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα λιμάνια κρουαζιέρας για το 2021 το Γύθειο

Στους λιμένες κρουαζιέρας για το 2021 εντάχθηκε το λιμάνι του Γυθείου, όπως γνωστοποίησαν το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και ο Δήμος Ανατολικής Μάνης.

Με την απόφαση αυτή, δίνεται στο μεγαλύτερο λιμάνι της Λακωνίας η δυνατότητα υποδοχής και εξυπηρέτησης κρουαζιερόπλοιων διεθνών πλοίων, αναβαθμίζοντας περαιτέρω το τουριστικό προϊόν του τόπου κι ενισχύοντας την τοπική και εθνική οικονομία.

Σημαντική συμβολή στην επίτευξη του ανωτέρου αποτελέσματος έχει το γεγονός της ύπαρξης ολοκληρωμένου Σχεδιασμού Αντιμετώπισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (ΣΑΚΕΑ), ήδη από το 2018, το οποίο αυτή την περίοδο αναθεωρείται ώστε να συμπεριλάβει τα εθνικά υγειονομικά πρωτόκολλα.

Οι ενέργειες της διοίκησης του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ανατολικής Μάνης στοχεύουν στην περαιτέρω αναβάθμιση του λιμένα Γυθείου, τη βελτίωση των επιχειρησιακών και λειτουργικών διαδικασιών του και τη διαρκή προώθηση του τόπου.


φωτο: oimaniateseinaipantou.blogspot.com

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών