Σεμινάριο στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τουριστικές επιχειρήσεις

Από το Επιμελητήριο Λακωνίας

Παρασκευή, 28 Μάιος 2021 17:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο στα υγειονομικά πρωτόκολλα για τουριστικές επιχειρήσεις

Δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο (μέσω τηλεκπαίδευσης) στα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με την ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου» βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19» διοργανώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Ιουνίου και ώρα 6:30΄ έως 8:30΄ μμ μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Zoom.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επιχειρήσεις: Επισιτιστικού κλάδου, εστιατόρια, καφέ-μπαρ, τουριστικά καταλύματα, ενοικιαζόμενα δωμάτια – διαμερίσματα, τουριστικές κατοικίες, τουριστικά και ναυλομεσιτικά γραφεία, τουριστικές επιχειρήσεις οδικών μεταφορών, γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων, επιχειρήσεις εκμίσθωσης μοτοσικλετών, τρίτροχων και τετράτροχων οχημάτων.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις παρακαλούνται όπως αποστείλουν την αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 31/5/2021 και ώρα 12:00 μμ στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να ενημερωθούν για τη διαδικασία συμμετοχής και να λάβουν τη σχετική πρόσκληση για την είσοδό τους στην πλατφόρμα Zoom. Στην αίτηση θα πρέπει να οριστεί ο εκπρόσωπος της κάθε επιχείρησης, στου οποίου το όνομα θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Σύμφωνα με την νέα εγκύκλιο, η παρακολούθηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου είναι υποχρεωτική και συνδέεται με την ασφαλή και νόμιμη λειτουργία κάθε επιχείρησης διαμονής. Έτσι, απαιτείται η εκ νέου εκπαίδευση του ιδιοκτήτη ή υπεύθυνου του καταλύματος:
• από 1 έως 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά κατάλυμα
• άνω των 50 δωματίων: εκπαίδευση ενός ατόμου ανά υπηρεσία/τμήμα καταλύματος

Η προθεσμία ολοκλήρωσης εκπαίδευσης του ιδιοκτήτη/συντονιστή για την τουριστική περίοδο 2021 πρέπει να ολοκληρωθεί ως 15/6/2021.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών