Έργα 34 εκ. ευρώ για Δ. Σπάρτης και ΔΕΥΑΣ στο «Αντ. Τρίτσης»

Δέσμευση Πέτσα για ένταξη δικτύων αποχέτευσης

Παρασκευή, 11 Ιούνιος 2021 16:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έργα 34 εκ. ευρώ για Δ. Σπάρτης και ΔΕΥΑΣ στο «Αντ. Τρίτσης»

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα στο Υπουργείο Εσωτερικών, παρουσία του βουλευτή Λακωνίας Νεοκλή Κρητικού, είχαν ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, η αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Ανάπτυξης Γεωργία  Δεδεδήμου και ο διευθυντής της ΔΕΥΑΣ Ηλίας Τρακάκης.

Αφού έγινε παρουσίαση της προτεραιοποίησης των προτάσεων που έχουν κατατεθεί, ο κ. Πέτσας δεσμεύτηκε για την ένταξη της πρότασης (εκτός ανώτατου ορίου συνολικού προϋπολογισμού που αντιστοιχεί στον Δήμο Σπάρτης) με τίτλο «Κατασκευή δικτύων αποχέτευσης οικισμών Δ.Ε. Μυστρά, Σπαρτιατών και οικισμών Καρυών και Καστορείου» και προϋπολογισμό  11.937.809,82 ευρώ.

Κατόπιν αυτού, στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», θα ενταχθούν για τον Δήμο Σπάρτης και τη ΔΕΥΑΣ, έργα συνολικού προϋπολογισμού  33.828.626,93 ευρώ.

Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών διαβεβαίωσε τα στελέχη του Δ. Σπάρτης πως  θα καταβληθεί προσπάθεια για την ένταξη και των υπολοίπων προτάσεων σε άλλα χρηματοδοτικά προγράμματα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland