Στα χέρια του Δ. Σπάρτης το στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ για τον τουρισμό

Εκπονήθηκε από τον Καθηγητή του ΠΑΠΕΙ Σωτ. Βαρελά

Δευτέρα, 26 Ιούλιος 2021 15:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα χέρια του Δ. Σπάρτης το στρατηγικό σχέδιο μάρκετινγκ για τον τουρισμό

Συνάντηση του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα με τον Δρ. Σωτήριο Βαρελά, Επίκουρο Καθηγητή Στρατηγικής για τον Τουρισμό στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Τμήμα Τουριστικών Σπουδών) πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/7, παρουσία της αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης και Κοινωνικής Πολιτικής Γεωργίας Ζαχαράκη-Αναστασοπούλου και του προϊστάμενου του Τμήματος Τουρισμού Δ. Σπάρτης Χρήστου Μητράκου.

Ο Σωτ. Βαρελάς παρέδωσε στον δήμαρχο αντίτυπο του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ για τον Τουρισμό του Δήμου Σπάρτης, την εκπόνηση του οποίου είχε αναλάβει για λογαριασμό του δήμου. Παράλληλα, ενημέρωσε εκτενώς τους παρευρισκομένους για τα ευρήματα και τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό. Ακολούθησε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα μέσα και το χρονοδιάγραμμα εφαρμογής του σχεδίου μάρκετινγκ και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίασή του, εν ευθέτω χρόνο.

«Η σύνταξη ενός ολοκληρωμένου σχεδίου μάρκετινγκ για τον Δήμο Σπάρτης θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας μέσω επιστημονικής προσέγγισης με σκοπό την βέλτιστη προβολή και αναβάθμισή του και αποτελεί παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο, για όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, βοηθώντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του δήμου μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή.

IMG 20210724 092738

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών