Δηλώσεις ζημιάς από τον καύσωνα στον Δ. Μονεμβασίας

Δευτέρα, 30 Αύγουστος 2021 18:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δηλώσεις ζημιάς από τον καύσωνα στον Δ. Μονεμβασίας

Από τους ανταποκριτές ΕΛΓΑ του Δ. Μονεμβασίας ανακοινώνεται πως έγινε αναγγελία ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ για τον καύσωνα της 4ης Αυγούστου 2021, που προκάλεσε ζημιές στην παραγωγή των συκόδεντρων και αμπελιών στα όρια των ΔΕ Μολάων, Ασωπού και Μονεμβάσιας.

Οι παραγωγοί που οι καλλιέργειες τους ζημιώθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του 20% της συνολικής παραγωγής που περίμεναν να συγκομίσουν,  μπορούν να υποβάλλουν δήλωση ζημιάς στο ανταποκριτή ΕΛΓΑ της Κοινότητας που ανήκουν τα αγροτεμάχια.

Εγκρίθηκαν για δήλωση από το αρμόδιο υποκατάστημα ΕΛΓΑ οι παρακάτω καλλιέργειες: α) ΔΕ Μολάων και ΔΕ Ασωπού: Συκιές και αμπέλια, β) ΔΕ Μονεμβασίας: Μόνο συκιές.

Οι δηλώσεις ζημιάς μπορούν να υποβληθούν μέχρι και την Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2021.
Απαραίτητα δικαιολογητικά για την υποβολή δήλωσης ζημιάς είναι: α) φωτοαντίγραφο της Ενιαίας Δήλωσης Καλλιέργειας/Εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2021, β) ταυτότητα (σε περίπτωση αλλαγής) και γ)  αριθμός λογαριασμού τραπέζης (και ΙΒΑΝ) (σε περίπτωση αλλαγής).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti