Το Νοσοκομείο Μολάων μέσω τηλεϊατρικής στον Χάρακα (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 04 Σεπτέμβριος 2021 10:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Το Νοσοκομείο Μολάων μέσω τηλεϊατρικής στον Χάρακα (ΦΩΤΟ)

Μέσω του προγράμματος τηλεϊατρικής του Ιδρύματος Vodafone και της VIDAVO, η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων προσφέρει υγειονομική κάλυψη και ασφάλεια σε απομακρυσμένες περιοχές, όπου η παρουσία εξειδικευμένου ιατρού δεν είναι εφικτή. Ειδικότερα, περισσότεροι από 80 πολίτες εξετάστηκαν στον Χάρακα Δ. Μονεμβασίας από εξειδικευμένους ιατρούς, εντελώς δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον τόπο κατοικίας τους.

«Κάνουμε τα πάντα για την υγειονομική φροντίδα του πληθυσμού της περιοχής, φέρνοντας το “μακριά”, “κοντά”», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος  Κορωνιός, προσθέτοντας: «Καινοτομούμε, υιοθετούμε τις νέες τεχνολογίες, κάνουμε-και θα κάνουμε- ό,τι χρειαστεί για την προστασία της Υγείας των κατοίκων της νοτιοανατολικής Λακωνίας!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti