Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: «Στηρίζουμε τα καταστήματα μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο»

Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 15:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης: «Στηρίζουμε τα καταστήματα μας, στηρίζουμε ο ένας τον άλλο»

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, καθώς τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, χιλιάδες μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων επιστρέφουν στις σχολικές αίθουσες μετά την ανάπαυλα των θερινών διακοπών. Παράλληλα, ξεκινάει και η προετοιμασία μαθητών, γονέων κι εκπαιδευτικών για το πρώτο κουδούνι, με την προμήθεια απαραίτητων σχολικών ειδών, αλλά και άλλων προϊόντων. Καθώς εντείνεται η διαδικασία επανόδου σε εκπαιδευτικούς ρυθμούς, ο Εμπορικός Σύλλογος Σπάρτης απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να προτιμήσουν τις επιχειρήσεις της πόλης για τις αγορές τους, στηρίζοντας κι ενισχύοντας την τοπική οικονομία.

Όπως αναφέρουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Παναγιώτης Φλώρος και ο γενικός γραμματέας Ιωάννης Καρβουνιάρης, «άλλη μια νέα και διαφορετική σχολική χρονιά ξεκινά με όλα αυτά τα προβλήματα που βιώνουμε. Μαθητές, γονείς, δάσκαλοι και καθηγητές για άλλη μια χρονιά θα δοκιμαστούν οι αντοχές τους. Ευχόμαστε υγεία, υπομονή, θέληση και αισιοδοξία.

Η τοπική αγορά της πόλης μας είναι εδώ να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο.

Καλή σχολική χρονιά!

Στηρίζουμε τα καταστήματα μας! Στηρίζουμε τη Σπάρτη! Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti