Τη χρηματοδότηση έργων στην πυρόπληκτη Μάνη συζήτησαν Πέτσας - Δαβάκης

Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2021 10:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τη χρηματοδότηση έργων στην πυρόπληκτη Μάνη συζήτησαν Πέτσας - Δαβάκης

Με τον Αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτρα συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 7/9 ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Θανάσης Δαβάκης.

Στο επίκεντρο της ατζέντας των δυο ανδρών βρέθηκε η χρηματοδότηση των απαραίτητων έργων αποκατάστασης στον πυρόπληκτο Δήμο Ανατολικής Μάνης που κρίνονται ζωτικής σημασίας.

Ο κ. Δαβάκης, ζήτησε από τον κ Πέτσα να εγκρίνει το συντομότερο δυνατό τη χρηματοδότησή τους καθώς ο Δήμος Ανατολικής Μάνης έχει εκπονήσει ήδη τις σχετικές μελέτες.

Επιπλέον σε τηλεφωνική επικοινωνία που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης με το Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρο Ανδρεάκο, αναφέρθηκε το σύνολο των μελετών που έχουν γίνει καθώς και τα έργα που αφορούν τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι έργα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών καθώς επίσης και έργα που θα έχουν αντισταθμιστικά οφέλη στις πληγείσες περιοχές. 

Ο κ. Πέτσας αποδεχόμενος το αίτημα του κ. Δαβάκη και του κ. Ανδεάκου, δεσμεύθηκε για την ταχεία ολοκλήρωση των διαδικασιών σε συντονισμό με τον Υφυπουργό Χρήστο Τριαντόπουλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti