Ανέλαβε τη διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης ο Π. Λυμπέρης

Τρίτη, 07 Σεπτέμβριος 2021 15:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανέλαβε τη διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης ο Π. Λυμπέρης

Τα νέα υπηρεσιακά του καθήκοντα ανέλαβε ο Αστυνόμος Β΄ Παναγιώτης Λυμπέρης ο οποίος τέθηκε διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, μετά από απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο μέχρι πρότινος επικεφαλής –επί τετραετίας– του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα είχε διατελέσει υποδιοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης κατά το διάστημα 2011 έως 2017.  Ο Π. Λυμπέρης διαδέχεται τον Αστυνόμο Α΄ Ζάχο Αγρανιώτη ο οποίος, μετά από μακρά κι επιτυχημένη θητεία στην Ασφάλεια, εντάχθηκε στο Επιτελείο της Αστυνομικής Δ/νσης Λακωνίας.

Επωμιζόμενος την ευθύνη του μαχητικού, απαιτητικού και νευραλγικού τομέα της ασφάλειας και της προστασίας πολιτών και περιουσιών, ο Π. Λυμπέρης έχει «όπλα» του την κατάρτιση, την πολυετή εμπειρία και το αποτελεσματικό έργο που επιτέλεσε, υπηρετώντας σε θέσεις ευθύνης, ενώ καθοριστική παράμετρος είναι και η γνώση των επιχειρησιακών δεδομένων και αναγκών της περιοχής.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti