Απεβίωσε ο Λάκωνας πρώην βουλευτής και ιατρός Σταύρος Μηνακάκης

Συλλυπητήρια του Ν. Κρητικού

Τρίτη, 07 Σεπτέμβριος 2021 17:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απεβίωσε ο Λάκωνας πρώην βουλευτής και ιατρός Σταύρος Μηνακάκης

Έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, ο Σπαρτιάτης ιατρός και πολιτικός Σταύρος Μηνακάκης. Ο  εκλιπών, ιατρός-χειρουργός στο επάγγελμα, αποτέλεσε στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, έχοντας μάλιστα διατελέσει βουλευτής Λακωνίας κατά τη δεύτερη τετραετία διακυβέρνησης του Κωνσταντίνου Καραμανλή το πρεσβύτερου (1977 – 1981).

Σε αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο βουλευτής Λακωνίας Νεοκλής Κρητικός ανέφερε: «Με βαθιά θλίψη και συγκίνηση πληροφορήθηκα τον θάνατο του εκλεκτού συμπατριώτη μας και συναδέρφου μου, Σταύρου Μηνακάκη.

Ο  Σταύρος Μηνακάκης, γιατρός χειρουργός, ήταν στέλεχος της Παράταξης της ΝΔ και είχε εκλεγεί βουλευτής Λακωνίας στην τετραετία 1977 – 1981.

Διακρινόταν για την επιστημονική του κατάρτιση, την ευπρέπεια, την ευγένεια, το ήθος του, την κοινωνική του αξιοπρέπεια.

Τίμησε το ιατρικό λειτούργημα αλλά και η προσφορά του στα κοινά υπήρξε πολύτιμη κι αδιαμφισβήτητη.

Η μη έγκαιρη ενημέρωση δεν μου επέτρεψε να είμαι κοντά του στο στερνό του ταξίδι.

Τον αποχαιρετώ με τον οφειλόμενο σεβασμό αλλά κι ευγνωμοσύνη για όσα προσέφερε στον τόπο μας. Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και βαθύτατη εκτίμηση.

Τα θερμά μου και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών