Βεβαιώσεις τεστ μόνο για εμβολιασμένους στο κοινωνικό φαρμακείο Σπάρτης

Από τις 13 Σεπτεμβρίου κι έπειτα - Στους 25 οι νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2021 07:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βεβαιώσεις τεστ μόνο για εμβολιασμένους στο κοινωνικό φαρμακείο  Σπάρτης

Αποκλειστικά και μόνο οι εμβολιασμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν βεβαίωση για το αποτέλεσμα του rapid test στο οποίο θα υποβάλλονται από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο κοινωνικό φαρμακείο του Δήμου Σπάρτης, όπως προβλέπεται στην κυβερνητική απόφαση που ανακοινώθηκε πρόσφατα.

Όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί, θα έχουν τη δυνατότητα να εξετάζονται μεν, όμως μόνο για προσωπικούς λόγους, καθώς δεν θα είναι δυνατή η χορήγηση βεβαίωσης μέσω του gov.gr για κάθε επίσημη χρήση.

Υπενθυμίζεται ότι τα δωρεάν τεστ διενεργούνται στον χώρο του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Σπάρτης (Ευαγγελιστρίας 93, πλησίον ΚΕΠ) από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 9:00 πμ έως 3:00 μμ. Οι πολίτες που επιθυμούν να εξεταστούν θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισής τους (ΑΜΚΑ) και να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Εξάλλου, τη Δευτέρα 6/9 καταγράφηκαν 15 κρούσματα κορωνοϊού στη Λακωνία, ενώ και την Τρίτη 7/9 ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε ισάριθμες περιπτώσεις μολύνσεων στον νομό.

Την ίδια στιγμή, έως και τη Δευτέρα 6/9, στην πτέρυγα Covid-19 του Νοσοκομείου Σπάρτης νοσηλεύονταν συνολικά 25 άτομα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti