Νέος νοσοκομειακός εξοπλισμός στους Μολάους (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 08 Σεπτέμβριος 2021 19:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέος νοσοκομειακός εξοπλισμός στους Μολάους (ΦΩΤΟ)

Παραδόθηκαν την Τετάρτη 8/9 στο Νοσοκομείο Μολάων, νέες ηλεκτρικές κλίνες νοσηλείας, καθώς και νέα υδραυλικά φορεία και αμαξίδια μεταφοράς ασθενών, με στόχο την αναβάθμιση της καθημερινότητας ασθενών κι εργαζομένων.

«Ενέργειες οι οποίες όχι μόνο αλλάζουν την καθημερινότητα στη ΝΜ Μολάων, αλλά θα ξαναδώσουν στους ασθενείς ένα αίσθημα αξιοπρέπειας και την αναβαθμισμένη ποιότητα υπηρεσιών που τους αξίζει», δήλωσε ο διοικητής του νοσοκομείου Κ. Κορωνιός, διευκρινίζοντας πως «το σύνολο του εξοπλισμού αποκτήθηκε μέσω δωρεών από τον ΔΕΔΔΗΕ, τις οικογένειες Ντανάκα, Λεμπέση και από παραχώρηση από το ΓΝΑ Ευαγγελισμός. Τους οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Κατακλείοντας τη δήλωσή του ο κ. Κορωνιός επεσήμανε: «Από την πρώτη στιγμή δεσμευτήκαμε για την εφαρμογή ενός ανθρωποκεντρικού και ασθενοκεντρικού μοντέλου διοίκησης του νοσοκομείου, με στόχο την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και υποδομών».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών