Στενοί οι δεσμοί της Πελοποννήσου με τη βόρεια Ελλάδα

Οι επαφές του Π. Νίκα στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή, 10 Σεπτέμβριος 2021 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στενοί οι δεσμοί της Πελοποννήσου με τη βόρεια Ελλάδα

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας τίμησε στη Θεσσαλονίκη, τον υφυπουργό Εσωτερικών Σταύρο Καλαφάτη αρμόδιο για θέματα Μακεδονίας – Θράκης, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κώστα Ζέρβα και τον πρόεδρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης Τάσο Τζήκα, καθώς και τον αρχιμανδρίτη-εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου. Η χειρονομία αυτή έγινε στο περιθώριο του γεύματος που παρατέθηκε προς τις τοπικές Αρχές και τους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας γενικότερα.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Π. Νίκας αναφέρθηκε στην ξεχωριστή παρουσία της Πελοποννήσου, ως τιμώμενη Περιφέρεια, με δύο περίπτερα στην φετινή 85η ΔΕΘ -ένα επετειακό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 κι ένα στο εμπορικό τμήμα. Παράλληλα, ο περιφερειάρχης επεσήμανε τις προοπτικές της συνεργασίας και της εξαιρετικής σχέσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου με τη ΔΕΘ, αναφερόμενος στον σχεδιασμό για την λειτουργία ενός εκθεσιακού κέντρου – αντένα της Διεθνούς Έκθεσης στη Μεγαλόπολη.

Τέλος, ο Π. Νίκας δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους δεσμούς που υπάρχουν μεταξύ της Πελοποννήσου και της Θεσσαλονίκης -αλλά και της βόρειας Ελλάδας γενικότερα-, μην παραλείποντας να ευχαριστήσει για μία ακόμα φορά τους ομολόγους του της Κεντρικής, της Δυτικής και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Απόστολο Τζιτζικώστα, Γιώργο Κασαπίδη και Χρήστο Μέτιο, αντίστοιχα, για τη συνδρομή τους προς τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti