Διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Μάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2021 12:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Μάνης από τον ΣΥΡΙΖΑ

Σε διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους στην Ανατολική Μάνη προχώρησε την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου στο Γύθειο, η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε συνεργασία με την Αλληλεγγύη για Όλους και το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, τις οργανώσεις μελών του νομού και τον βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σταύρο Αραχωβίτη.

Όπως αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λακωνίας, «όταν ένας συμπολίτης μας έχει πρόβλημα, μη ρωτάς αν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτόν. Σκέψου κάτι και κάν’ το».

Ακόμα προσθέτει πως «η μεγάλη φωτιά του Αυγούστου στη Μάνη άλλαξε τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και των οικογενειών τους. Οι συνέπειες στο περιβάλλον, στην παραγωγή, την οικονομία και την κοινωνία της περιοχής θα είναι πολύχρονες. Οι πολίτες έδειξαν και δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους πυρόπληκτους. Η πολιτεία οφείλει να κάνει το χρέος της».

Ακολούθως, η ΝΕ Λακωνίας του κόμματος ευχαριστεί «από καρδιάς την Αλληλεγγύη για Όλους και το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης. Πολλά ευχαριστώ και στο προσωπικό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας στο Γύθειο για την άριστη συνεργασία για την πραγματοποίηση της δράσης προς τους συμπολίτες μας στην Ανατολική Μάνη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λακωνίας θα συνεχίσει τις δράσεις αλληλεγγύης επιδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο όπως έκανε μέχρι σήμερα. Η αλληλεγγύη μας βοηθά όλους σε δύσκολους καιρούς».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti