Προσάραξη ιστιοφόρου στο Πόρτο Κάγιο Αν. Μάνης

Δευτέρα, 13 Σεπτέμβριος 2021 17:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσάραξη ιστιοφόρου στο Πόρτο Κάγιο Αν. Μάνης

Για προσάραξη ιστιοφόρου σκάφους σε θαλάσσια περιοχή του Δήμου Αν. Μάνης ενημερώθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 11/9 η Λιμενική Αρχή Γυθείου. Συγκεκριμένα, ενώ το «LUXIE», σημαίας ΗΠΑ, με δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες, βρισκόταν αγκυροβολημένο εντός του όρμου Πόρτο Κάγιο, παρασύρθηκε η άγκυρα του με αποτέλεσμα να «κολλήσει» σε αμμώδη βυθό, σε απόσταση 0,5 μ. από την ακτή.

Για την περιοχή απέπλευσε ένα περιπολικό σκάφος του Λιμενικού, το αλιευτικό σκάφος «ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ Ν. Γυθείου 11» κι ένα περιπολικό όχημα από ξηράς. Το εν λόγω ιστιοφόρο  αποκολλήθηκε με τη συνδρομή του αλιευτικού σκάφους και στη συνέχεια αγκυροβόλησε με ασφάλεια εντός του οικείου όρμου, ενώ από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti