Με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα συναντήθηκε ο Θ. Δαβάκης

Τετάρτη, 15 Σεπτέμβριος 2021 12:54 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα συναντήθηκε ο Θ. Δαβάκης

Με τον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα κ. Σέρκο Χαρουτουνιάν συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 14/9 ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ, Θανάσης Δαβάκης, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Συλλόγου Γεωπόνων Λακωνίας και υπεύθυνο εγγείων βελτιώσεων της ΔΑΟΚ Λακωνίας κ. Γιώργο Μπουραζάνη.

Οι δυο Λάκωνες επεσήμαναν στον κ. Χαρουτουνιάν το έλλειμμα της συστηματικής αγροτικής εκπαίδευσης στη Λακωνία, ενώ εστίασαν στη φυσιογνωμία της πρωτογενούς παραγωγής και στα πλεονεκτήματα που αυτή παρουσιάζει. Επιπλέον, προτάθηκε στον πρόεδρο του ΕΛΓΟ Δήμητρα, η ίδρυση Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) με τις ειδικότητες της δενδροκομίας – αρδεύσεων και της οικοτεχνίας, μελισσοκομίας και αρωματικών φυτών.

Ο κ. Χαρουτουνιάν, αφού τους ενημέρωσε για τον γενικό προγραμματισμό της αγροτικής εκπαίδευσης, συμφώνησε να εντάξει και τη Λακωνία στη σχετική εισήγηση του ΕΛΓΟ Δήμητρα προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti