Πρόσληψη νοσηλευτή στον Δ. Μονεμβασίας

Μέχρι 21/9 οι αιτήσεις

Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2021 12:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρόσληψη νοσηλευτή στον Δ. Μονεμβασίας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασίας πρόκειται να προσλάβει έναν νοσηλευτή ή μια νοσηλεύτρια, με σχέση εργασίας ΙΔΟΧ και διάρκεια εργασίας τριών μηνών, με δυνατότητα παράτασης έως τριών μηνών ακόμη.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι και την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου. Για την αναλυτική προκήρυξη και τα ζητούμενα έγγραφα οι πολίτες μπορούν επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Δ. Μονεμβασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 27343 60115 (κ. Κωστάκος).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών