Προσλήψεις ενός μουσικού και ενός γυμναστή στο Δ. Μονεμβασίας

Ως 21/9 οι αιτήσεις

Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 09:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις ενός μουσικού και ενός γυμναστή στο Δ. Μονεμβασίας

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας & Περιβάλλοντος του Δήμου Μονεμβασίας πρόκειται να προσλάβει ένα άτομο ειδικότητας μουσικοθεραπευτή ή μουσικού ειδικής αγωγής ή και απλού μουσικού και έναν γυμναστή ή γυμνάστρια ειδικής αγωγής προκειμένου να απασχοληθούν στο ΚΔΑΠ του δήμου.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τις αιτήσεις τους μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – που θα βρουν στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ. Μονεμβασίας ( ) – ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Παιδείας και Περιβάλλοντος Δήμου Μονεμβασίας – Πλατεία Ηρώων 4, Τ.Κ. 23053 Νεάπολη – Λακωνίας,  υπόψη κ. Θ. Κωστάκου.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 14 ως και 21 Σεπτεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 2734360115.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti