Παρών στη ΔΕΘ για ένα διήμερο ο Π. Δούκας

Σειρά επαφών είχε ο δήμαρχος Σπάρτης

Πέμπτη, 16 Σεπτέμβριος 2021 17:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Παρών στη ΔΕΘ για ένα διήμερο ο Π. Δούκας

Στους χώρους της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία ήταν αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο «παρελθόν – παρόν – μέλλον», βρέθηκε την Παρασκευή 11 και το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας.

Επισκέφτηκε το περίπτερο του Επιμελητηρίου Λακωνίας, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Ιωάννη Παναρίτη, ενώ ακολούθησαν συναντήσεις με τους υπουργούς Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο, Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα, Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό, Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Ακόμα, ο πρώτος δημότης του Δ. Σπάρτης είχε επαφές με προέδρους άλλων επιμελητηρίων, καθώς  και με τον πρόεδρο της ΣΤΑ.ΣΥ (Σταθερές Συγκοινωνίες) και ΜΕΤΡΟ, Χάρη Δαμάσκο, με τη βοήθεια του οποίου ο Δ. Σπάρτης θα πραγματοποιήσει διαφημιστική καμπάνια στο Μετρό της Αττικής.

Ο Π. Δούκας συμμετείχε, επίσης, στην εκδήλωση του ICC WΟMEN Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τον βουλευτή Θεσσαλονίκης Κώστα Γκιουλέκα, την τέως υφυπουργό  Φωτεινή Αραμπατζή, τον υφυπουργό Έρευνας & Τεχνολογίας Χρίστο Δήμα και τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα. Λίγο πριν επιστρέψει στη Σπάρτη, είχε συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti