Διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους της Μάνης

Παρασκευή, 17 Σεπτέμβριος 2021 08:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους της Μάνης

Δωρεάν ζωοτροφές για αιγοπρόβατα θα διανείμει η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προκειμένου να αντιμετωπιστεί η έκτακτη ανάγκη που έχει προκύψει στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους των πληγέντων κοινοτήτων του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Οι ζωοτροφές, οι οποίες αποτελούν δωρεά του σωματείου «Όμοιοι της Μάνης», θα χορηγηθούν την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, από τις 9:00 πμ, στον χώρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας στο Γύθειο και θα αφορά στους εγγεγραμμένους κτηνοτρόφους στα μητρώα της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Λακωνίας.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι κτηνοτρόφοι να προσέλθουν με τα μητρώα τους και με την αστυνομική τους ταυτότητα ή εξουσιοδότηση (για λόγους ταυτοποίησης), αν πρόκειται να παραλάβουν ζωοτροφές για άλλον κτηνοτρόφο.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti