Συλλήψεις, παραβάσεις, ευρήματα σε «σκούπα» στην Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 21 άτομα στη Λακωνία

Πέμπτη, 23 Σεπτέμβριος 2021 15:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλήψεις, παραβάσεις, ευρήματα σε «σκούπα» στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/9 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε 1.469 άτομα, εκ των 1.140 ήταν ημεδαποί και 329 αλλοδαποί, καθώς και σε 1.055 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 163 άτομα, από τα οποία 90 ήταν ημεδαποί και 73 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 112 άτομα.

Ειδικότερα, στην Αργολίδα συνελήφθησαν 41 άτομα, στην Αρκαδία 9, στην Κορινθία 24, στη Λακωνία 21 (για ναρκωτικά, παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και παράνομη διαμονή αλλοδαπών στη χώρα) και στη Μεσσηνία 17.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  βεβαιώθηκαν συνολικά 283 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: 130 μέτρα καλώδιο στην Αργολίδα, ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 19,05 γραμμαρίων στην Κορινθία, μικροποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένη (τύπου σοκολάτα) κάνναβης, 2 ναρκωτικά δισκία καθώς και 3 δισκία (η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται) στη Λακωνία και, τέλος, μικροποσότητα ηρωίνης, 2 ναρκωτικά δισκία και 1 σουγιάς με μήκος λάμας 6,5 εκατοστών στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών