Ξεκίνησε η ηλεκτρονική αποστολή λογαριασμών στον Δ. Μονεμβασίας

Παρασκευή, 24 Σεπτέμβριος 2021 12:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ξεκίνησε η ηλεκτρονική αποστολή λογαριασμών στον Δ. Μονεμβασίας

Σε 1.200 καταναλωτές του Δήμου Μονεμβασίας έγινε για πρώτη φορά ηλεκτρονική αποστολή -μέσω email- ειδοποιητηρίων των λογαριασμών ύδρευσης.

Η ηλεκτρονική αποστολή των εν λόγω εγγράφων διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό τις υπηρεσίες του δήμου, καθώς συμβάλλει στην εξοικονόμηση χρόνου, μειώνει σημαντικά το οικονομικό κόστος, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει περιβαλλοντικά οφέλη.

Όσοι κάτοικοι του Δήμου Μονεμβασίας επιθυμούν να λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα ειδοποιητήρια λογαριασμών ύδρευσης, μπορούν να κοινοποιούν τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους (email) στα ΚΕΠ του δήμου, στους ταμίες του δήμου, είτε να στέλνουν τα στοιχεία τους στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σημειώνεται ότι ο Δ. Μονεμβασίας είναι από τους πρώτους δήμους στην Ελλάδα που έχει εφαρμόσει είσπραξη των εσόδων μέσω του συστήματος ΔΙΑΣ των τραπεζών και πλέον ένα πολύ μεγάλο ποσοστό εσόδων εισπράττονται ηλεκτρονικά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών