Νέo βραβείο για το Νοσοκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Σάββατο, 25 Σεπτέμβριος 2021 10:02 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέo βραβείο για το Νοσοκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Σημαντική διάκριση και αναγνώριση των καινοτόμων δράσεων του Νοσοκομείου Μολάων αποτελεί η πρόσφατη βράβευσή του στα «Healthcare Business Awards».

Ειδικότερα, η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων έλαβε το χρυσό (gold) βραβείο για τις καινοτόμες δράσεις τηλεϊατρικής που έχει αναπτύξει τον τελευταίο χρόνο, προσφέροντας πολύτιμες ιατρικές υπηρεσίες σε απομακρυσμένες και μη περιοχές του νομού, εντελώς δωρεάν.

«Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί το 3ο βραβείο που λαμβάνει το νοσοκομείο τούς τελευταίους 20 μήνες, αναδεικνύοντας μερικές μόνο όψεις από το σημαντικό και πολυεπίπεδο έργο που επιτελείται», δήλωσε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών