Λειτουργία στον ΙΝ Προφήτη Ηλία στην «Ξεροβούνα» Ταϋγέτου

Το Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Τετάρτη, 06 Οκτώβριος 2021 16:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λειτουργία στον ΙΝ Προφήτη Ηλία στην «Ξεροβούνα» Ταϋγέτου

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στη θέση «Ξεροβούνα» στην περιοχή της Ταϋγέτης (Μπαρσινίκος) Μυστρά θα τελεστεί το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.

Η αναχώρηση θα γίνει με αυτοκίνητα μέχρι τη «Σέλα», στο σημείο όπου διακλαδίζεται ο δρόμος προς Μυργιάλι και προς Περγαντέικα-Αναβρυτή και από εκεί, περί ώρα 7:30΄ πμ, οι συμμετέχοντες, με λίγη ανάβαση ανατολικά μέσα στο δάσος, θα ακολουθήσουν μια ομαλή πορεία μισής ώρας προς το οροπέδιο που βρίσκεται το εξωκκλήσι του Προφήτη Ηλία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία, οι πιστοί θα μεταβούν στο μοναστήρι της Παναγίας για καφέ κι ένα λιτό μοναστηριακό κέρασμα.

Εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν, η Θεία Λειτουργία θα λάβει χώρα το επόμενο Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα 6977770467 (εφημέριος Μυστρά), 6978223068 (εφημέριος) Παρορείου και 6945805802 (Πανάγος Στελλάκος).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti