Μία ακόμα κίνηση αλληλεγγύης από τους Φίλους του Νοσοκομείου

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 13:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μία ακόμα κίνηση αλληλεγγύης από τους Φίλους του Νοσοκομείου

Το Γενικό Νοσοκομείου Σπάρτης επισκέφθηκε την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου», παραδίδοντας ρουχισμό ο οποίος προορίζεται να καλύψει τυχόν ανάγκες πολιτών που φιλοξενούνται και αδυνατούν να τον εξασφαλίσουν.

Ήταν η δεύτερη επίσκεψη του συλλόγου στο Νοσοκομείο Σπάρτης, με την πρώτη να λαμβάνει χώρα λίγες ημέρες μετά την περίοδο του Πάσχα.  

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου», με ανακοίνωσή του ευχαριστεί «θερμά τους φίλους και τα μέλη για την ανταπόκριση και την συμμετοχή τους και σε αυτήν την δράση.» Καταλήγει δε, επισημαίνοντας πως «με την στήριξη και την αγάπη όλων, ο σύλλογος μας συνεχίζει την πορεία του!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti