Κλειστά τα σχολεία στον Δ. Ευρώτα ενόψει κακοκαιρίας

Την Πέμπτη και την Παρασκευή

Τετάρτη, 13 Οκτώβριος 2021 16:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κλειστά τα σχολεία στον Δ. Ευρώτα ενόψει κακοκαιρίας

Στην αναστολή λειτουργίας των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, προχώρησε ο Δήμος Ευρώτα, ενόψει των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων τα οποία, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, αναμένεται να πλήξουν την ευρύτερη περιοχή. Η εν λόγω απόφαση λήφθηκε προληπτικά και με γνώμονα την ασφάλεια των μαθητών, των γονέων και του εκπαιδευτικού προσωπικού.

Παράλληλα, την Τετάρτη επρόκειτο να συνεδριάσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ευρώτα, όπου θα τεθούν επί τάπητος όλα τα δεδομένα και οι επιστημονικές εκτιμήσεις για την δυναμική και την εξέλιξη της καταιγίδας «Μπάλλος».

Ο Δήμος Ευρώτα βρίσκεται σε αυξημένη ετοιμότητα  και  συστήνει σε όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους που προέρχονται από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti