Ερώτηση στη Βουλή για την «εγκατάλειψη του Σαϊνοπουλείου»

Από την Ελληνική Λύση

Παρασκευή, 15 Οκτώβριος 2021 13:34 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ερώτηση στη Βουλή για την «εγκατάλειψη του Σαϊνοπουλείου»

Ερώτηση προς την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη και τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, με θέμα «Εγκατάλειψη του Σαϊνοπούλειου Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης», κατέθεσε ο βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής της Ελληνικής Λύσης, Αντώνιος Μυλωνάκης.

Αναλυτικά, η ερώτηση έχει ως εξής:

«Κυρία και κύριε Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση από κατοίκους του Δήμου Σπάρτης και σύμφωνα με ανάρτηση σε τοπική ιστοσελίδα του Διαδικτύου, το Σαϊνοπούλειο Αθλητικό Κέντρο του Δήμου Σπάρτης, όντας χορηγία του ομώνυμου Ιδρύματος, παραμένει επί μακρόν άνευ συντήρησης και μέριμνας. Ρημάζει από τον χρόνο και από την έλλειψη σχετικής βούλησης των τοπικών ιθυνόντων, οι οποίοι έχουν την επιστασία της διαφύλαξης και της φροντίδας του, καθώς και την ευθύνη να το συντηρήσουν και να το αναδείξουν. Οι τοπικές αθλητικές εγκαταστάσεις και ιδιαιτέρως, αυτές του εν λόγω Αθλητικού Κέντρου χρειάζονται φροντίδα και ανακαίνιση, προκειμένου να γίνονται πόλος έλξης των νέων και όχι να προκαλούν αποστροφή και απαξίωση.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,
Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί: Προτίθεσθε να λάβετε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, προκειμένου να συντηρηθούν και να εξωραϊστούν οι εγκαταστάσεις του Σαϊνοπούλειου Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης, ώστε να καταστούν εκ νέου λειτουργικές και να προσελκύουν τους νέους της περιοχής, οι οποίοι επιθυμούν και αρέσκονται να αθλούνται σε σύγχρονες και αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις;»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti